Svartamasken.com - Logotype

Senaste bilderna

Resan till Nürburgring med Volvo 745 GLT 1989
27 st bilder
Blandade racingbilder del 1 av Christer Ljungaeus
20 st bilder
Visa alla»

Annons - Trackstar


Artikelarkivet

Bli en vinnare med Svarta Maskens Affärsskola


Bli en vinnare du också med Svarta Maskens Affärsskola.

2013 blir ett spännande motorsportår. Nya klasser introduceras i racing och rally-SM tar kliv framåt med sitt nya TV-avtal. Vad som händer med rallycrossen återstår att se. 2013 kryddas dessutom med en lågkonjunktur som slår hårt mot bl a bilbranschen.

För att lyckas som team och förare 2013 krävs det mer än bara talang och kunskaper om hur en racerbil ska ställas in - det krävs stora sponsorer.


Lördagen den 1 december, mellan kl 12 - 16, är det Svarta Maskens Affärsskola i Stockholm. Med mer än 30 års erfarenhet av att jobba med sponsorer och att initiera och genomföra stora projekt kommer deltagarna att få sig en duvning i konsten att få nöjda sponsorer och samarbetspartners. Det blir fokus på att förstå hur ett företag tänker och vad man kan erbjuda i form av produkter och tjänster för att sticka ut i bruset.

Affärsskolan är som att lära sig rätt spårval på en racerbana, utan dessa grundkunskaper går det inte att öka takten och få till de stora framgångarna.


Affärsskolan kostar 600:- + moms och då ingår kaffe, lunch och ett kompendium. Affärsskolan är mycket lämplig för förare över 18 år, föräldrar och motorklubbar.

Skicka ett mejl till info@svartamasken.com om du vill anmäla dig till lördagens Affärskola.

Välkommen hälsar Eric Lindgren

Fler artiklar

RSS icon  Prenumerera på Svartamaskens artiklar!
Senaste videoklippet

0/svart_stor.jpg


Annons - AffärsskolanAnnons - JokernAnnons - MerchandiseAnnonsera här